Woensdag 19 januari 2022
-1.0 °c
1

Word jij onze 37,778e volger?

instagram

linkedin

3 mannen aangehouden na inbraak basisschool Sallandsekant

112 Sallandsekant


Dinsdag 1 april zijn drie verdachten aangehouden voor een inbraak in een basisschool aan de El Grecostraat in Sallandsekant.

In de nacht van 1 april omstreeks 3:00 uur kregen agenten de melding van een inbraak in een school aan de El Grecostraat. Er zouden drie mannen zijn gezien die verdacht gedrag vertoonden en later wegreden richting een rotonde op de Hagevoortdreef ter hoogte van de Rodinweg. Later bleek het te gaan om een inbraak.

De verdachten, twee mannen van 17 en 21 jaar uit Almere en één man van 19 jaar uit Amsterdam, konden op de desbetreffende rotonde staande gehouden worden. De mannen zijn aangehouden. In de auto werden enkele gestolen goederen aangetroffen. Politie doet nader onderzoek.


Tags bij dit artikel: Sallandsekant

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Sallandsekant of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 18 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 18 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Uitgelicht door de redactie

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!