De politie heeft vrijdag een 39-jarige man uit Almere aangehouden op verdenking van meerdere inbraken in de omgeving van de Kruidenwijk.

De man kon volgens de politie worden aangehouden nadat hij op camerabeelden werd herkend.

In april werd er ingebroken in meerdere opslagboxen aan het Lavendelplantsoen, daar werden diverse spullen weggenomen waaronder fatbikes. De politie is daarop direct een onderzoek gestart. Daarbij zijn meerdere buurtonderzoeken gedaan en zijn camerabeelden bekeken. 

Camerabeelden

Op de beelden was te zien hoe de man er met de spullen vandoor gaat. De verdachte werd hierop herkend. Er zijn mogelijk nog meerdere diefstallen of pogingen daartoe aan deze verdachte te koppelen. Het onderzoek gaat volgens de politie onverminderd door.

De man zit nog vast voor verder onderzoek.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432