Duurzaam en voordelig adverteren bij Almere Nieuws

Kies voor duurzaam! Doordat Almere Nieuws geen papieren editie heeft, is adverteren bij ons duurzaam en milieuvriendelijk. Ook hebben wij ook nog eens een bereik wat vele malen groter is dan een papieren editie zou -kunnen- hebben. Adverteren op Almere Nieuws houdt eigenlijk in dat men voordelig een grote doelgroep kan bereiken. Er zijn verschillende manieren waarop u bijvoorbeeld uw bedrijf, evenement of product onder de aandacht kunt brengen.

Onze website wordt maandelijks bezocht door gemiddeld 140.000 unieke bezoekers: deze bezoekers zijn zowel mannen als vrouwen in de leeftijd van 23 tot 60 jaar. In totaal 62 procent van deze bezoekers komt uit Almere en omstreken (dus ook Huizen, Lelystad, Hilversum et cetera) .

In totaal keert 70,67 procent van deze bezoekers na een eerste bezoek terug op de website om bijvoorbeeld de meldingen van hulpdiensten te bekijken of nieuwe artikelen te lezen.

Wist je dat een papieren editie in Almere slechts een bereik heeft van 86.000 waar het aantal brievenbussen met een nee-nee sticker nog van dat aantal af gaat? Vele adverteerders die je voor gingen maakte eerder de keuze voor een groot bereik tegen een voordelig tarief!

Waarom op Almere Nieuws

 • Nergens in de regio vindt je een aantrekkelijker tarief voor de grootte van de doelgroep dan bij Almere Nieuws;
 • Omdat Almere Nieuws géén papieren editie heeft maar wèl een online editie, weten wij exact wat onze lezersaantallen zijn en wat de doelgroep is;
 • In plaats van potentiële adverteerders te informeren met hoeveel papieren edities er worden verspreid over brievenbussen waarbij géén exacte lezersaantallen te noemen zijn, kunnen wij deze exacte lezersaantallen wèl noemen.

Waarom adverteren?

Er zijn natuurlijke talloze redenen te bedenken waarom je zou adverteren. De belangrijkste drijfveren voor ondernemers om te adverteren hebben wij hieronder op een rij gezet:

 • Je hebt een nieuw bedrijf, biedt een nieuwe dienst aan of organiseert een evenement;
 • Je wilt je naamsbekendheid vergroten;
 • Je wilt laten weten dat je nog meer biedt dan waar men jou of jouw bedrijf van kent;
 • Je hebt een speciale aanbieding of actie;
 • Je wilt een nieuwe doelgroep bereiken;
 • Je wilt laten weten dat je meetelt, door op internet aanwezig te zijn met een advertentie;
 • Je gebruikt een advertentie op Almere Nieuws als ondersteuning van andere reclame-uitingen;
 • Je wilt meer handel en meer verkoop;
 • Je wilt simpelweg de aandacht vestigen op wat-dan-ook;

Promoot je bedrijf, product of evenement

Uiteraard is het mogelijk om je bedrijf, product of evenement in de schijnwerpers te zetten. Normaliter plaatst Almere Nieuws enkel informatieve artikelen op de website maar staat uiteraard ook open voor een artikel met een commerciële tint - bijvoorbeeld artikelen over evenementen, producten of diensten van anderen wat relevant kan zijn voor onze doelgroep.

Het tarief voor een zo'n artikel bedraagt 37,00 euro. Dit artikel mag naast tekst bijvoorbeeld ook afbeeldingen, links en YouTube-video's bevatten. Wist je dat wij een link naar het artikel ook doorplaatsen naar onze social media kanalen waar zich meer dan 27.000 volgers hebben verzameld?

Ook interessant: onze bundels! - handig voor wanneer je vaker in het jaar wil te adverteren! Met een bundel koop je meerdere artikelen in voor een tarief met een hoge korting. Één artikel is één maand geldig, vijf artikelen zijn vijf maanden geldig en tien artikelen zijn tien maanden geldig. Plaatsing kan één keer in de maand plaatsvinden.

Aantal artikelen Tarief Korting
1 artikel €37,00 0%
5 artikelen €185,- €138,75 25%
10 artikelen €370,- €240,50 35%

Eenvoudig en snel online

Wist je dat je geheel vrijblijvend een account kunt aanmaken in onze online portal? Via daar is het mogelijk om verschillende advertentiemethoden te bestellen en in te stellen. Facturen kun je rechtstreeks downloaden in pdf formaat en voldoen via IDEAL waarna je bestelling wordt geleverd.

Door de automatisering kunnen wij onze tarieven laag houden. Loop je onverhoopt toch nog ergens mee vast? Geen probleem, wij staan natuurlijk klaar om je zo spoedig mogelijk te assisteren per e-mail!

Naar onze online portal

Meer informatie aanvragen

Meer informatie over het adverteren bij Almere Nieuws? Vul hieronder vrijblijvend je (aan)vraag in, wij doen ons best om je (aan)vraag zo snel mogelijk te behandelen!

Velden met een asterisk (*) zijn verplicht.


Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432