Almere Nieuws
Verbindt je met ons!

Het weer in Almere

Op zoek naar het actuele weer in Almere? Dan ben je op de weerpagina van Almere Nieuws aan het goede adres!

Op deze pagina vindt je het actuele weer in Almere met daarbij de statistieken en de gemiddelde weerstatistieken van vandaag. Ook vindt je op deze pagina het landelijke weerbericht door het KNMI.

De statistieken van een bepaalde dag bekijken? Selecteer hieronder een datum:

Weerstatistieken van vandaag

# Temp. ℃ Gevoelstemp. ℃ Km/h Windkracht Zon
Nu 8.1 3.7 36 5 ↓ 07:35 / 18:07 ↑
Gem 6.6 / 7.5 / 2.5 10.8 / 7.2 2 / 7 -

Weerstatistieken van gisteren

# Temp. ℃ Gevoelstemp. ℃ Km/h Windkracht Zon
Gem / / / / /

Weerbericht zondag 23 februari 2020

Het is zwaar bewolkt en met name in het zuiden komen nog enkele pittige buien voor. In de loop van de namiddag en avond klaart het van het noordwesten uit geleidelijk op en verdwijnen de buien. De temperatuur loopt uiteen van 6°C in het noorden tot lokaal 12°C in het zuiden. De westelijke wind is vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft. Verder komen er in het zuiden van het land eerst nog zware windstoten voor van 75-90 km/uur. De wind neemt de komende uren af en de zware windstoten verdwijnen.

Komende nacht is het overwegend droog en is er weinig bewolking. Later in de nacht raakt het van het westen uit bewolkt. De minimumtemperatuur ligt rond +2°C. De wind is aanvankelijk west tot noordwest en matig, langs de kust vrij krachtig, in het Waddengebied krachtig, 6 Bft. In de loop van de nacht wordt de wind zuidwestelijk en neemt af naar zwak tot matig.

Maandag overdag is er veel bewolking en valt er af en toe regen of motregen. Later in de middag en avond trekt er van het noordwesten uit een gebied met intensievere regen over het land. Het wordt opnieuw zacht met maxima tussen 9°C en 12°C. In de ochtend komt de wind uit zuidelijke richtingen en neemt geleidelijk toe naar matig, langs de kust en op het IJsselmeer naar vrij krachtig. In de middag wordt de wind zuidwestelijk en neemt daarbij toe naar vrij krachtig tot krachtig, 6 Bft, aan zee en boven het IJsselmeer naar hard tot stormachtig, 7-8 Bft. Langs de westkust kunnen dan zware windstoten voorkomen tot circa 80 km/u.

Weer in Almere - week 23/02 t/m 28/02

Max. Min.
Zo 11.3 °C 4.5 °C
Ma 9.7 °C 3.6 °C
Di 5.9 °C 3.1 °C
Wo 6.6 °C 2.2 °C
Do 3.8 °C 1.1 °C
Vr 5.8 °C 2.6 °C
Laatste update: 23-02-2020 17:00:11
Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 8.1 ℃
Voelt als 3.7 ℃
Gemiddeld
Laagst 6.6 ℃ (06.55 uur)
Hoogst 12.5 ℃ (13.47 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)
Omhoog
Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL)