Almere Nieuws
Verbindt je met ons!
Meer actueel
Meer 112
Meer politiek en gemeente
Meer entertainment
 • Agenda

  Sterrenkijkdag bij De Kemphaan

  in Almere Hout29 februari 2020

  Op zaterdag 29 februari heb je de kans om te genieten van sterrenhopen, nevels en planeten want dan staat Sterrenwacht Almere met telescopen op Stadslandgoed de Kemphaan! De avond begint om (..)

 • Agenda

  Najib Amhali @ KAF

  in Almere Stad29 februari 2020

  Najib Amhali wist in een rap tempo furore te maken als cabaretier met zijn enthousiaste en scherpe comedy. Na zijn grote succes in 2017 is hij nu terug, met een onwijze klapper. En het (..)

 • Agenda

  Jon Van Eerd: Herrie In De Keuken

  in Almere Stad04 maart 2020

  Als eigenaar van een noodlijdende snackbar proberen Harrie Vermeulen en zijn compagnon hun armzalige frietjes, ballen gehakt en loempia’s aan de man te brengen. De snackbar dreigt (..)

 • Agenda

  George Michael tribute - Faith

  in Almere Stad07 maart 2020

  A live tribute to the legendary George Michael.. With all the major hits from WHAM! as well as George’s immense solo carreer. Dance and sing along to 'Wake me up' or dwell on your (..)

 • Agenda

  Ellen ten Damme @ KAF

  in Almere Stad 07 maart 2020

  Samen met haar acht-koppige superband The Magpie Orchestra brengt top-entertainer Ellen ten Damme een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een (..)

 • Agenda

  Anne Frank: Words From The Shadows

  in Almere Stad13 maart 2020

  Anne Frank: Words from the Shadows vertelt het verhaal van Anne’s vader, de enige overlevende van de familie Frank, die na de bevrijding in Auschwitz terugkeert naar het achterhuis (..)

 • Agenda

  Jeepsafari Oostvaardersplassen

  in Almere14 maart 2020

  Beleef de winter in de Oostvaardersplassen! Na een korte inleiding door de gids over de Oostvaardersplassen gaat u het Kerngebied in met de jeep. Er leven verschillende bijzondere dieren in (..)

 • Agenda

  Dominic Seldis - Music, Maestro!

  in Almere Stad14 maart 2020

  Als contrabassist, dirigent en presentator laat Dominic Seldis, Nederlands favoriete Engelsman, geen gelegenheid voorbijgaan om klassieke muziek te promoten onder een zo breed mogelijk (..)

 • Agenda

  Griezelbus On Tour (6+)

  in Almere Stad 15 maart 2020

  Een kijkje nemen in de echte Griezelbus, dansen op swingende muziek, naar spannende verhalen luisteren, Paul van Loon in het echt ontmoeten, met hem op de foto gaan én ook nog een (..)

 • Agenda

  Fred van Leer @ KAF

  in Almere Stad19 maart 2020

  Fred van Leer behoeft geen introductie meer. Met twee eigen TV programma’s, een eigen boek en nu ook uitverkochte theatershows, is hij niet meer weg te denken uit de show-wereld. Het (..)

 • Agenda

  Van Dik Hout @ KAF

  in Almere Stad20 maart 2020

  Sinds hun doorbraak in 1994 behoort Van Dik Hout tot de Nederlandse top. Met hun pure rock en poëtische teksten wisten ze heel Nederland te raken en ook nu nog is Van Dik Hout een (..)

 • Agenda

  Ruth Jacott @ KAF

  in Almere Stad21 maart 2020

  Ruth Jacott is dit seizoen te zien in de theaters met een volledig nieuw theaterconcert zonder opsmuk. Ruth - Live brengt een avond die puur en alleen om de muziek draait. Naast haar grote (..)

 • Agenda

  Ali B @ KAF

  in Almere Stad27 maart 2020

  Naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd TV-programmamaker, is Ali ook als theaterman succesvol. Zijn vorige theatershows Ali B Geeft Antwoord en Je Suis Ali waren buitengewoon (..)

 • Agenda

  Paul Haenen @ KAF

  in Almere Stad28 maart 2020

  Paul Haenen is een echte alleskunner: cabaretier, theatermaker, journalist, stemacteur en toneelschrijver. Samen met zijn alter ego’s Margreet Dolman, dominee Gremdaat en dokter (..)

 • Agenda

  Paasbingo bij Cafe Bordeaux in Almere Stad

  in Almere Stad12 april 2020

  Op zondag 12 april (Eerste Paasdag) vindt er bij Café Bordeaux een gezellige Paasbingo plaats waar je mooie prijzen kunt winnen! (..)

 • Agenda

  Doe- en kijkdag Stadslandgoed De Kemphaan

  in Almere Hout13 april 2020

  Kom naar de Doe- en kijkdag op Stadslandgoed De Kemphaan in het Almeerderhout en vier Pasen buiten! Voor de 25e keer is het stadslandgoed op Tweede Paasdag omgetoverd tot een waar paradijs (..)

 • Agenda

  Suritoppers

  in Almere Stad15 mei 2020

  In 2011 begon SuriToppers als eerbetoon aan het Surinam Popular Songfestival, maar het groeide als snel uit tot een groot muziek-spektakel. Na vier succesvolle edities en meer dan 30.000 (..)

 • Agenda

  Nobel Run

  in Nobelhort17 mei 2020

  Zondag 17 mei vindt de Nobel Run plaats in Nobelhorst. De Nobel Run is een gezellig en laagdrempelig hardloopevenement in het mooiste gebied van Almere: Almere Hout. (..)

 • Agenda

  Groentesoep Festival

  in Almere Buiten30 mei 2020

  Een duurzaam, circulair festival met creatieve markt, muziek, optredens, eten, workshops en nog veel meer in Almere. Op het festival vind je duurzame oplossingen, recycling, upcycling, (..)

 • Agenda

  Artem Trio

  in Almere Haven05 juni 2020

  Kamermuziek met energie en passie gespeeld door het Artem Trio. Muziek van Brahms en Bosmans. Een ontdekking in Almere is dit pianotrio! (..)

 • Agenda

  Floriade Festival

  in Almere Stad07 juni 2020

  Op 6 en 7 juni 2020 vindt alweer de 3e editie van het Floriade Festival plaats in Almere Centrum. Het Floriade Festival is een initiatief van de Floriade BV., gemeente Almere en de (..)

 • Agenda

  Middagconcert Duo De Thuiskomst

  in Almere Haven11 juni 2020

  Duo De Thuiskomst is een bijzonder muzikaal duo dat wordt gevormd door Quirine van Hoek, viool en Ellen Zijm, accordeon. Zij spelen een interessante mix van Vivaldi en (..)

 • Agenda

  WereldFestival

  in Almere Buiten28 juni 2020

  Op 28 juni is het Wereldfestival; een multicultureel festival waarbij ontdekking en ontmoeting centraal staan. Met heel veel muziek van topbands en artiesten, een grote wereldmarkt, een (..)

 • Agenda

  Voorstelling ROBOT bij Vis a Vis

  in Almere Poort12 juli 2020

  De voorstelling ROBOT speelt zich af in de nabije toekomst. Een tijd waarin de cybermens misschien wel je beste vriend is. (..)

 • Agenda

  OH MY! Music Festival 2020

  in Almere Poort18 juli 2020

  Oh My! Music Festival is een groots opgezet muziekfestival op het gebied van hiphop, R&B, house, dubstep, trap en disco en vindt plaats op het Almeerderstrand in Almere. Op het podium (..)

 • Agenda

  Strandfestival ZAND

  in Almere Poort22 augustus 2020

  Op zaterdag 22 augustus 2020 is voor de 13e keer het Strandfestival ZAND op het strand van Almere! Loop een dag lang heerlijk over het strand van Almere en geniet van verrassende acts en (..)

 • Agenda

  Kruidenwandeling Almeerderhout

  in Almere Hout06 september 2020

  Ontdek kruiden en hun werking tijdens een kruidenwandeling in het Almeerderhout. Gitte de Haas, gespecialiseerd in de werking van kruiden, neemt je mee in de wereld van de geneeskunst van (..)

 • Agenda

  Jazz & Blues in Almere Centrum

  in Almere Stad13 september 2020

  Swing op 12 en 13 september door Almere Centrum tijdens het Jazz & Blues weekend. Op restaurantplein Belfort treden diverse bandjes op. Geniet van de muziek en hapjes bij de (..)

 • Agenda

  Uitfestival in Almere Centrum

  in Almere Stad27 september 2020

  In het weekend van 25, 26 en 27 september is er ontzettend veel te doen tijdens het Uitfestival Almere. Het is de start van het culturele seizoen. Het gehele weekend staat in het teken van (..)

 • Agenda

  Halloween Run & Walk

  in Almere Buiten30 oktober 2020

  De Halloween Run is iets voor waaghalzen. Iets heel anders dan een ‘normale wedstrijd’. Want al hardlopend of wandelend door het centrum van Almere Buiten kom je op 30 oktober (..)

 • Agenda

  Landelijke Opschoondag Almeerderhout

  in Almere Hout03 november 2020

  Kom tijdens de Landelijke Opschoondag naar Buitencentrum Almeerderhout en help de bossen schoon te houden. Nadat je een papieren tas bij het Buitencentrum hebt opgehaald, duik je het bos in (..)

 • Agenda

  Intocht van Sinterklaas in Almere Haven

  in Almere Haven14 november 2020

  Ook dit jaar komt Sinterklaas weer per boot naar Almere Haven waar hij in de Havenkom zal worden ontvangen door burgemeester Weerwind. De intocht vind plaats op zaterdag 14 (..)

 • Agenda

  Sinterklaas Almere Buiten

  in Almere Buiten21 november 2020

  Ook in 2020 brengt Sinterklaas weer een bezoek aan het centrum van Almere Buiten! Samen met zijn Pieten èn paard bezoekt de Goedheiligman op zaterdag 21 november het stadsdeel Almere (..)

Meer agenda
Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 7.4 ℃
Voelt als 3.0 ℃
Gemiddeld
Laagst 6.6 ℃ (06.55 uur)
Hoogst 12.5 ℃ (13.47 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog