Het college van B&W in Almere heeft drie locaties aangewezen waar zij voornemens is om in totaal 600 tijdelijke woningen te creëren.

Het gaat om woningen voor ingeschreven van Woningnet, naar verwachting zullen de locaties voor een periode van 15 jaar beschikbaar worden als tijdelijke woningen.

Locaties

Het gaat om de volgende locaties:

Artikel gaat hieronder verder

  • De Binderij - een open strook langs het spoor bij bedrijventerrein De Binderij aan de rand van de Literatuurwijk.
  • Fanny Blankers-Koen sportpark - ten noorden van de busbaan (het open veld omgeven door de Competitieweg).
  • Nobelhorst-Oost - strook op een open terrein langs de Grote Denkersweg, tegenover William Turnerstraat en William Jamesstraat. Het stuk grond wordt niet permanent bebouwd omdat het in de toekomst mogelijk nodig is voor de Stichtselijn (ov-verbinding richting Utrecht).

Het voorstel zal nog moeten worden behandeld door de gemeenteraad. Wanneer de tijdelijke woningen vervolgens gereed zullen worden gemaakt, is nog niet bekend.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente