Tip — deze week 21 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Het college van B&W in Almere heeft drie locaties aangewezen waar zij voornemens is om in totaal 600 tijdelijke woningen te creëren.

Het gaat om woningen voor ingeschreven van Woningnet, naar verwachting zullen de locaties voor een periode van 15 jaar beschikbaar worden als tijdelijke woningen.

Locaties

Het gaat om de volgende locaties:

Artikel gaat hieronder verder

  • De Binderij - een open strook langs het spoor bij bedrijventerrein De Binderij aan de rand van de Literatuurwijk.
  • Fanny Blankers-Koen sportpark - ten noorden van de busbaan (het open veld omgeven door de Competitieweg).
  • Nobelhorst-Oost - strook op een open terrein langs de Grote Denkersweg, tegenover William Turnerstraat en William Jamesstraat. Het stuk grond wordt niet permanent bebouwd omdat het in de toekomst mogelijk nodig is voor de Stichtselijn (ov-verbinding richting Utrecht).

Het voorstel zal nog moeten worden behandeld door de gemeenteraad. Wanneer de tijdelijke woningen vervolgens gereed zullen worden gemaakt, is nog niet bekend.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente


Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432