Onder andere Snelle, Jeangu Macrooy en MEAU treden dit jaar op bij het Bevrijdingsfestival in Flevoland op 5 mei. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt. 

Ook STUKTV en Trafassi zullen optreden, evenals presentator John Williams die een 'RNB OldskoolHits' zal verzorgen.

Artikel gaat hieronder verder

Op de Grote Markt zal de muziekwedstrijd 'Songs for Freedom Contest' worden gehouden waarbij deelnemers een ode aan de vrijheid moeten laten horen. De winnaar van die wedstrijd, mag ook nog eens optreden op het hoofdpodium op de Esplanade.

Het definitieve programma, inclusief time-table, zal later bekend worden gemaakt.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente


Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360