Vele agenten zijn woensdagavond uitgerukt naar de Alderneystraat in Almere Buiten, nadat er bij de meldkamer een melding binnen kwam over een ontvoering van een jongen.

Volgens de politie ging het om een video die verstuurd werd via de app Snapchat, waarop te zien was hoe een jongen werd ontvoerd.

Uiteindelijk bleek het volgens de politie om een slechte grap door een aantal jongeren te gaan. Een woordvoerder van de politie benadrukt dat dergelijke acties, niet voor niets strafbaar zijn. Het is onduidelijk of de nep-ontvoering nog gevolgen heeft gehad voor de jongeren.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (2)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Sep Wijnheymer op donderdag 19 januari 2023 om 13.03 uur had ze lekker opgepakt en paar nachtjes in de politiecel gezet, dan leren ze dat soort grapjes wel af....🤮🤮🤮😡


avatar

Geplaatst door Mar Ebbing op zaterdag 21 januari 2023 om 12.56 uur Weer ten koste van mensen die echt hulp nodig hebben.


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.