Ongeveer 1300 huishoudens in Almere Haven hebben donderdagochtend urenlang zonder stroom gezeten, nadat er een stroomstoring ontstond in het gebied. Dat meldt Liander.

De stroomstoring ontstond rond 06.30 uur, maar kon redelijk snel worden verholpen nadat monteurs ter plaatse kwamen. Rond 08.30 uur waren de meeste huishoudens weer aangesloten op het stroomnetwerk.

Wat de oorzaak is geweest van de stroomstoring, is niet bekend.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reacties op dit artikel (4)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Matthew van der Heijden op donderdag 19 januari 2023 om 12.27 uur Liander maakt zeker een grapje met 06.30 over de storing lag er al om 04.20 uit


avatar

Geplaatst door Sander Freesen op donderdag 19 januari 2023 om 13.50 uur Kreeg om 0430 netjes een smsje dat de stroom er uit was.


avatar

Geplaatst door Jannie ten Hoven op donderdag 19 januari 2023 om 17.41 uur Waarom gebeurt dit steeds, afgelopen vrijdag bij mij in Almere Stad in de avond.🤔


avatar

Geplaatst door Regina Wieringa op donderdag 19 januari 2023 om 19.22 uur Ach was het weer zover


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.