Bij een steekincident bij het asielzoekerscentrum in Almere, is dinsdagavond een persoon gewond geraakt. Dat meldt de politie.

Volgens de politie vond het incident plaats rond 22.50 uur. Een opstootje tussen een groep mannen leidde uiteindelijk er toe dat één persoon met een steekwapen werd verwond.

Het slachtoffer zou aanspreekbaar zijn en is inmiddels overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht.

Realtime meldingen van hulpdiensten ontvangen in je tijdlijn?
Volg Almere Nieuws dan op Twitter of volg de speciale P2000-pagina op Facebook.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (3)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Geeske van Hoek op dinsdag 27 september 2022 om 23.15 uur En dan gaan onze zorgkosten naar boven !!!!! Ik weet wel waarom ...


avatar

Geplaatst door Yvonne Kaaijk op woensdag 28 september 2022 om 08.18 uur En wie gaat dat betalen die zorgkosten


avatar

Geplaatst door Carla Philippi op woensdag 28 september 2022 om 08.34 uur En nu gaat iedereen zeker zeggen dat t altijd weer die asielzoekers zijn....het verbaasd me dat dit soort incidenten juist minder vaak gebeuren in een AZC dan buiten in de Nederlandse steden. Je zou eerder verwachten met zoveel (soms botsende) culturen bij elkaar in het AZC dat t dagelijks mis gaat! Misschien valt hier iets te leren?....


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.