1

Word jij onze 37,604e volger?

instagram

linkedin

Almeerse automobilist moet rijbewijs inleveren: zes keer teveel drank op

2 reacties 112

Foto door: politie


Een 44-jarige man uit Almere heeft zijn rijbewijs moeten inleveren nadat hij dronken op de A10 bij Amsterdam reed. Volgens de politie bleek de man zes keer meer alcohol in zijn bloed te hebben, dan is toegestaan.

De Almeerder viel op doordat hij aan het rijden was met een telefoon in het hand. Alhoewel de man slechts 40 kilometer per uur reed, was het volgens de politie nog een moeilijke zaak om de man daadwerkelijk staande te houden.

Eenmaal de man staande gehouden te hebben, kwam de man maar moeilijk in zijn woorden waarna de man is overgebracht naar het politiebureau en de alcoholtest werd verricht. Een officier van justitie zal moeten beslissen of de man zijn rijbewijs nog terug zal krijgen.


Vacature-alert - 24 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 24 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Reacties (2)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Pascal Hendriks op dinsdag 23 november 2021 om 19.22 uur
Tsja helaas zijn er genoeg figuren die het normaal vinden… ahhh 1,2,5 of 10 maakt toch niet uit als ik daar iemand mee van zijn/haar fiets knal of parkeer hem in een auto van een gezin of los iemand… zal het hun een biet zijn..disipline is helaas ver te zoeken al jaren.. word tijd dat deze mensen harder gestraft worden…
user
Geplaatst door Marga Van de Glind-Zijp op dinsdag 23 november 2021 om 14.28 uur
Nooit meer terug geven dat rijbewijs.
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Zondag 05 december 2021

4.9 °C

Droog na motregen, temperatuur voelt aan als 2,4 °C. - meer weer »

Zo

0 - 4 °

Ma

2 - 6 °

Di

2 - 5 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only