Woensdag 19 januari 2022
-0.7 °c
1

Word jij onze 37,778e volger?

instagram

linkedin

Rundergehakt meest besteld onder Almeerders bij Picnic

5 reacties Politiek en gemeente


Het rundergehakt van het huismerk is het meest besteld onder Almeerders bij Picnic, zo meldt de online supermarktketen dinsdagochtend. Ook vorig jaar stond het rundergehakt op nummer één.

Van verschillende regio's waar Picnic actief is, is een top-5 van meest bestelde producten opgesteld. Na het rundergehakt op de nummer één positie in Almere, volgen de producten witte champignons, Coca-Cola regular, Zuivel Meester ongezouten roomboter en tomaten.

Volgens Picnic wordt er in Flevoland, anders dan in andere provincies, vooral veel vlees gegeten. In Alkmaar bestaat de gehele top-5 uit gezonde producten (bloemkool (1), sperziebonen (2), prei (3), gewassen spinazie (4) en blauwe bessen (5)).

Vergeten groenten

Dit jaar analyseerde Picnic voor het eerst welke producten klanten vergaten te bestellen en die ze op het laatste moment nog toevoegden aan hun bestelling. Komkommer, courgette en paprika blijken voor klanten van de websuper bij de ‘vergeten groenten’ te horen. Ook geraspte kaas en drielaags toiletpapier worden bij het bestellen vaak over het hoofd gezien. 

In de app kunnen klanten aangeven welke producten zij missen in het assortiment. IJsblokzakjes werden in de eerste helft van het jaar het meest aangevraagd, gevolgd door gluten- en lactosevrij knäckebröd, Sungold kiwi’s, sojabonen en vegan burgers. Deze en vele andere aangevraagde producten zijn inmiddels aan het assortiment toegevoegd.

Vijf euro korting op je eerste bestelling bij Picnic?
Gebruik dan de kortingcode ALMERE23 - de korting van vijf euro wordt automatisch toegepast in je winkelmandje.


Vacature-alert - 18 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 18 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Reacties (5)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Petra Damen op woensdag 18 augustus 2021 om 18.38 uur
Fijn om te weten🤔???
user
Geplaatst door Cornelius Faber op dinsdag 17 augustus 2021 om 18.52 uur
Klopt, regelmatig bestel ik bij hun! 👍🏻👍🏻
user
Geplaatst door Dominic de Ruiter op dinsdag 17 augustus 2021 om 18.23 uur
Is het nieuws op?
user
Geplaatst door Love Sweetie op dinsdag 17 augustus 2021 om 11.44 uur
Geef mij maar liever half om half 🤣🤣
user
Geplaatst door Gerard van der Lee op dinsdag 17 augustus 2021 om 09.55 uur
Nou, dit is nieuws waar we echt wat aan hebben. Bij Almere Nieuws schijnen ze de laatste tijd erg veel komkommers af te leveren.
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in politiek en gemeente


Uitgelicht door de redactie

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!