Tip — deze week 10 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Nog steeds is er onduidelijkheid over Strandfestival Zand van dit jaar: maandag besloot het kabinet dat eendaagse festivals voorlopig worden verboden, wanneer zij meer dan 750 bezoekers verwachten. Het jaarlijks terugkerend festival op het Almeerderstrand staat gepland op 21 augustus waar ieder jaar zo'n 25.000 bezoekers op af komen.

De organisatie spreekt al enige tijd haar hoop uit dat het festival gewoon kan doorgaan, daar het festival vorig jaar ook al niet kon doorgaan vanwege de coronamaatregelen. De organisatie gaat er echter vanuit dat het evenement gewoon door kan gaan. Eerder besloot het kabinet al om meerdaagse festivals te schrappen vanwege de huidige besmettingsaantallen.

Op 13 augustus kijkt het kabinet opnieuw naar de maatregelen waarbij duidelijk zal worden of het festival definitief kan doorgaan of dat er een streep door wordt gezet. Wanneer het festival toch geen doorgang kan vinden, mag de organisatie gebruik maken van het garantiefonds vanuit de overheid. Er zijn nog steeds kaarten beschikbaar voor het festival. 

NB: in een eerdere versie van dit artikel stond dat het evenement niet zou doorgaan, dit bleek onjuist. Het artikel is gecorrigeerd.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.