Dinsdag 25 januari 2022
2.5 °c
1

Word jij onze 37,778e volger?

instagram

linkedin

Bestelbusje gestolen in Waterwijk

1 reacties 112 Waterwijk

Vergelijkend voertuig, niet uit het artikel


In de nacht van zaterdag op zondag is er een bestelbusje gestolen op het Bonietplein in Waterwijk-Oost, zo wordt gemeld in een bericht op social media in de hoop tips te ontvangen die leiden naar de terugvondst van het voertuig.

Zondagochtend werd de diefstal ontdekt waaruit de conclusie kon worden getrokken dat het voertuig is gestolen tussen zaterdagavond 22.45 en zondagochtend 08.45 uur.

Het betreft een witte Volkswagen Transporter met kenteken 22-VDH-4, bouwjaar 2007. Het voertuig is ingericht als rijdende werkplaats. Tips kunnen worden gegeven aan Erik Jan via Facebook Messenger (klik).


Tags bij dit artikel: Waterwijk

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Waterwijk of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 29 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 29 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Reacties (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Bert van Soeren op zondag 01 augustus 2021 om 12.05 uur
Kijk Peter hier heb je je witte busje ...
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in 112


Uitgelicht door de redactie

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!