1

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

Nieuw: Festival Spot bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders

Entertainment

Foto door Maarten Feenstra


Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders organiseert op 10 juli weer een eerste festival - en meteen een speciale: Festival Spot. Dit is de nieuwe natuurparade van Oostvaardersplassen Almere.

"Festival Spot zal ieder jaar aan het begin van het seizoen plaatsvinden rond Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders, als een soort proeftuin van het jaarprogramma met verschillende activiteiten en belevenissen. Zodat (toekomstige) bezoekers vast kunnen kijken en meemaken wat er allemaal komen gaat in dat jaar", vertelt Daniëlle Petter (projectmedewerker/locatiebeheer bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders).

Naast de verschillende activiteiten is er rondom Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders live (akoestische) muziek, hoepelshows, een terras en zitzakken. Om ook tussen de activiteiten door lekker te kunnen genieten van het festival.

Dit jaar nog kleinschalig

Dit jaar wordt festival Spot kleinschalig en deels online georganiseerd vanwege de coronapandemie.

"Dat wil zeggen dat er op 10 juli een aantal activiteiten zullen worden georganiseerd rondom het Natuurbelevingcentrum en in het Kotterbos, maar er is ook een online-quiz. Zo kan iedereen komen ‘proeven’, live of op afstand", aldus Petter.

Programma

Het programma zal worden onderverdeeld in drie elementen.

  • On the SPOT = live - in/bij de Oostvaardersplassen in kleine groepjes of met alleen kinderen. Vooraf reserveren is hiervoor verplicht:
  • Picknicken met live muziek (winactie), WOW-middag (onderwaterwereld ontdekken), crossen door de bossen (mountainbiken in het Kotterbos), kruidenwandelingen, schilderen met modder, ecokar excursie, mind-walk (volwassenen en ouder & kind), yoga, Sterrenwacht Almere, geocachen en een VR film over de Big Banner
  • GeSPOT (een online-programma op 10 juli): Online quiz over de Oostvaardersplassen met mooie prijzen zoals een ecokar excursie.
  • SPOT it yourself: DIY activiteiten die je tot eind juli zelf kunt ondernemen in een eigen gezelschap als vogelsafari voor kinderen, stillevens, levend museum, 2021 soorten tellen, fiets- en wandelroutes, Audiotour en zoek je eigen schatten.

Reserveren voor de ‘On the SPOT’-activiteiten of voor de quiz kan via de website van Nationaal Park Nieuw Land.

Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 22 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 22 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Weer

Weer in Almere

Maandag 25 oktober 2021

12.4 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 11,7 °C. - meer weer »

Ma

10 - 13 °

Di

13 - 15 °

Wo

9 - 15 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only