1

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

2turvenhoog brengt beestenboel naar Almere Centrum

Entertainment


Afgelopen zondag presenteerde 2turvenhoog samen met winkeliersvereniging OVSA een vrolijke beestenboel op Almere Centrum. Tussen 11 en 17 uur was Teatro Pavana in het winkelcentrum aanwezig met Nellie de Hippo en maar liefst drie giraffen.

Nellie de Hippo trok veel bekijks van het winkelende publiek. Zij zong, danste, boerde, liet scheten en zorgde vooral voor veel plezier bij de kinderen en hun ouders die met haar mee liepen.

In de 2turvenhoog Theaterwinkel toonde de Franse danseres Anne-Laure Rouxel haar bijzondere dansvoorstelling voor de allerkleinsten: Petit Homme. Op muziek van de IJslandse zangeres Björk nam ze kinderen en hun ouders mee naar de wereld van de vogels.

Ontdekken

Bij Kunst is Leuk zijn twee nieuwe installaties neergestreken. Moniek Smeets maakte de installatie Bij de Buren Gluren - een inventief en gedetailleerd kunstwerk waarin je écht naar binnen kan gluren en steeds weer nieuwe dingen ziet. In het weekend zijn er drie keer per dag performances en komt de installatie tot leven.

Ook kan men bij bij Kunst is Leuk nog tot  en met 9 juli bouwen in Droomstad: Robin van Es maakte dit werk vorig jaar in het jaarlijkse studententraject van 2turvenhoog en de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

Dertig dagen 2turvenhoog

Van 11 juni tot en met 11 juli is het tijd voor 2turvenhoog 2021. "Wij kijken er enorm naar uit om weer bijzondere ontmoetingen met theater, dans, muziek en beeldende kunst mogelijk te maken voor iedereen en in het bijzonder voor kinderen van 0 – 6 jaar én hun (groot)ouders en andere volwassenen", aldus een woordvoerder van 2turvenhoog.

Zowel buiten als binnen presenteert het festival kleinschalige ontmoetingen met kunst. In Almere bezoekt het festival StrandLAB, Corrosia Theater, Expo & Film, de nieuwe bibliotheek en in Almere Centrum bij Kunst is Leuk en in de eigen winkels aan het Belfortplein.

Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 22 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 22 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Weer

Weer in Almere

Maandag 25 oktober 2021

12.7 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 12,1 °C. - meer weer »

Ma

10 - 13 °

Di

13 - 15 °

Wo

9 - 15 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only