1

Word jij onze 37,604e volger?

instagram

linkedin

Almere City Run gaat niet door

Entertainment

Afbeelding: aangeleverd


De Almere City Run gaat niet door. Dat heeft de organisatie besloten nadat de ontwikkelingen rondom het Coronavirus te onzeker zijn.

De Almere City Run zou dit jaar worden gehouden op zondag 14 juni. De organisatie is nog in overleg met de gemeente om het sportevenement mogelijk in het najaar te organiseren.

"De gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen staat bij ons op de eerste plaats. De ontwikkelingen rondom het Coronavirus blijven uiterst onzeker en daarom hebben we helaas moeten besluiten om de Almere City Run niet op de geplande datum doorgang te laten vinden", aldus de organisatie in een verklaring.

Deelnemers die zich al hadden ingeschreven, zijn op de hoogte gebracht.

Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 24 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 24 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Weer

Weer in Almere

Zondag 05 december 2021

5.1 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 2,6 °C. - meer weer »

Zo

0 - 4 °

Ma

2 - 6 °

Di

2 - 5 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only