1

Word jij onze 37,604e volger?

instagram

linkedin

Floriade gaat mogelijk niet door

Entertainment


Er wordt vanuit de gemeente gekeken of de Floriade die in 2022 zou moeten plaatsvinden, kan worden geschrapt. Ook wordt er gekeken of het evenement mogelijk in kleinere omvang kan plaatsvinden of kan worden uitgesteld.

Inmiddels liggen de voorbereidingen voor het evenement stil vanwege de Coronacrisis, hoogst ongebruikelijk gezien het evenement al forse vertraging had opgelopen in haar voorbereidingen.

Ook sponsoren bleven tot nu toe weg, wat al zorgde voor een extra verlies. De gemeente verwacht ook dat sponsoren zich de komende tijd niet zullen melden gezien de aanhoudende Coronacrisis en deuk in de economie.

Naar verwachting komt de gemeente begin mei met een advies om het evenement te schrappen, uit te stellen of in kleinere vorm door te laten gaan.

Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 24 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 24 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Weer

Weer in Almere

Zondag 05 december 2021

4.9 °C

Droog na motregen, temperatuur voelt aan als 3,2 °C. - meer weer »

Zo

0 - 4 °

Ma

2 - 6 °

Di

2 - 5 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only