Verbindt je met ons!

Deals via Almere Nieuws

Samen met onze partners hebben wij een aantal deals beschikbaar welke mogelijk interessant zijn voor jou als lezer! Klik op 'meer informatie' om doorgeschakeld te worden naar onze partner.

- Philips Hue slimme verlichting Startpakket t.w.v. €304,75 bij Energiecadeau XL

Aangeboden door Vattenfall

Meer informatie


- De beste hotels, de beste deals!

Aangeboden door Hotels.nl

Meer informatie


- Sluit nu jouw reisverzekering af via OHRA: ga goed voorbereid op reis! -

Aangeboden door OHRA

Meer informatie


- Alle aanbiedingen in 1 app!

Aangeboden door Reclamefolder

Meer informatie


- De beste Sim Only Deals speciaal voor jou, je kunt zelf samenstellen!

Aangeboden door Simpel

Meer informatie


- 10% korting op je nieuwe bril bij Charlie Temple!

Aangeboden door Charlie Temple

Meer informatie


- Een uniek assortiment in de winkels van RataPlan!

Aangeboden door RataPlan

Meer informatie


- Vijf euro korting op je eerste bestelling bij Picnic!

Aangeboden door Picnic

Meer informatie

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Bouw van nieuw appartementencomplex in Almere Buiten van start

Foto: Een impressie van hoe het appartementencomplex er uit zal gaan zien.

Bouw van nieuw appartementencomplex in Almere Buiten van start

Trebbe en gebiedsontwikkelaar BPD zijn deze week gestart met de bouw van het appartementencomplex Extravert in Almere Buiten.

Het appartementencomplex zal plaats bieden aan 73 nieuwbouwappartementen en vestigd zich naast het Meridiaanpark in Almere Buiten.

"Ik vind het prachtig om te zien dat we in een gebied waar we al een aantal mooie appartementencomplexen voor woningcorporatie GoedeStede hebben gerealiseerd nu ook invulling kunnen geven aan de vraag naar koopappartementen. Het is natuurlijk helemaal fantastisch dat het zo’n prachtig groen gebouw wordt en dat is mede gestimuleerd door de gemeente Almere", vertelt Antje de Groot-Schutter (directeur bij Trebbe).

Ook Dick Boekhout (ontwikkelingsmanager bij BPD) is trots: "Met trots kijken wij naar de start van de bouw van het project Extravert in Almere Buiten. Dit project biedt de starter op de woningmarkt kans om op een mooie plek in Almere te wonen. Meer dan driekwart van deze woningen is toegankelijk voor tweeverdieners met een modaal inkomen. Door een mix van studio’s, 2-kamer, 3-kamer en 4-kamer appartementen is er plek voor zowel alleenstaande als gezinnen, jong en oud."

Bijzonder ontwerp

Het metselwerk van groene steen in de plint van het gebouw versterkt het natuurgevoel. Er zijn plantenbakken voor de bomen op de eerste verdieping in de architectuur verwerkt. Twee volumes van groen metselwerk flankeren de entree. Zij monden uit in plantenbakken met bomen voor het dakterras van het penthouse.

De balkons van alle hoekwoningen hebben een grote plantenbak voor lage beplanting en struiken. Klimplanten zorgen voor een weelderige begroeiing van de gevel. In het gebouw is ook een irrigatiesysteem opgenomen voor de groenvoorziening.

Geen huur maar verkoop

Het gebouw bestaat uit elf en vijf bouwlagen en biedt ruimte aan 73 appartementen bestemd voor de verkoop. Van appartementen met een vloeroppervlak variërend tussen de 40 en 90 vierkante meter tot een penthouse van maar liefst 130 vierkante meter, biedt het complex voor elk wat wils. Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats.

De appartementen hebben allemaal energielabel A: ze zijn goed geïsoleerd, hebben een warmtepomp en zonnepanelen op het dak. De warmtevoorziening van de appartementen wordt geleverd via een ESCo, waarbij kopers een warmtepomp leasen en daarmee ontzorgd zijn van onderhoud aan de installaties.

In juli gingen de appartementen in verkoop, een half jaar later waren alle appartementen verkocht. Naar verwachting wordt het laatste appartement rond de zomer van 2021 opgeleverd.


[Ad] De bioscopen zijn dicht maar je kunt heel eenvoudig een film kijken via Pathé Thuis!

Wist je trouwens dat Pathé Thuis tijdens de Coronacrisis gratis films aanbiedt? Klik hier voor meer informatie


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


26-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.
Actuele artikelen

Ben jij de 26.616
e
volger?

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 20.4 ℃
Voelt als 19.9 ℃
Gemiddeld
Laagst 7.3 ℃ (05.49 uur)
Hoogst 23.4 ℃ (15.40 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog