Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Almeerse wijkverpleegster positief getest op Corona-virus

Almeerse wijkverpleegster positief getest op Corona-virus

Een Almeerse wijkverpleegster is zaterdag positief getest op het Corona-virus. De vrouw is om die reden al een aantal dagen niet meer werkzaam en verblijft inmiddels in thuisisolatie, zo valt te lezen in een interne memo die is ingezien door onze redactie.

De cliënten waar de vrouw voor haar ziekmelding nog zorg aan heeft verleend, zijn door het RIVM op de hoogte gebracht. Ook collega’s zijn geïnformeerd.

De cliënten en collega’s van de vrouw zullen komende tijd worden gemonitord. Wanneer zij gezondheidsklachten krijgen, wordt hen geadviseerd telefonisch contact op te nemen met de huisarts.


[Ad] Nieuw: je kunt je nu aanmelden om berichten via Messenger te ontvangen bij belangrijk nieuws! Geheel gratis en aanmelden is eenvoudig - klik hier voor meer informatie.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 12.201
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 8.0 ℃
Voelt als 4.7 ℃
Gemiddeld
Laagst -3.0 ℃ (07.09 uur)
Hoogst 9.0 ℃ (14.17 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog