Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Noodverordening van kracht: evenementen afgelast, publieke locaties gesloten

Noodverordening van kracht: evenementen afgelast, publieke locaties gesloten

Alle evenementen in Almere met meer dan honderd aanwezige personen, zullen tot eind maart worden afgelast als gevolg van de Coronacrisis - ook publieke locaties zullen hun deuren gesloten houden. Det meldt de Veiligheidsregio Flevoland vrijdagavond.

Dit betekent dat bijvoorbeeld musea, concertzalen, theaters en sportclubs hun deuren gesloten zullen houden. Ook sportwedstrijden worden afgelast.

Ook landelijk worden evenementen afgelast en publieke locaties gesloten als onderdeel van de aanpak in de strijd tegen de verspreiding van het Corona-virus.


[Ad] Op de hoogte blijven van entertainment nieuws, uitgaan, amusement, restaurants en de Almeerse agenda? Volg dan BeleefAlmere op Facebook!


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 12.201
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 7.3 ℃
Voelt als 3.8 ℃
Gemiddeld
Laagst -3.0 ℃ (07.09 uur)
Hoogst 9.0 ℃ (14.17 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog