Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Nieuwe Corona-patiënt in Flevoziekenhuis

Nieuwe Corona-patiënt in Flevoziekenhuis

In het Flevoziekenhuis is een nieuwe patiënt opgenomen met het Corona-virus. Dat meldt de GGD Flevoland.

Volgens de GGD Flevoland gaat het om een 61-jarige man uit Lelystad. De man is opgenomen in het Flevoziekenhuis en verblijft in strikte isolatie.

"De man is op dinsdag 10 maart met klachten opgenomen in het Flevoziekenhuis in Almere. De patiënt voldeed bij binnenkomst niet aan de casusdefinitie voor het coronavirus. Toen na korte tijd uit nader onderzoek toch een verdenking van het coronavirus naar voren kwam, zijn alsnog alle beschermende isolatiemaatregelen genomen", aldus een woordvoerder.

Contactonderzoek

Een kleine groep personen met wie de patiënt in aanraking is geweest in het ziekenhuis, is inmiddels in beeld gebracht. Deze groep personen worden gedurende twee weken gemonitord. Zodra zij klachten krijgen die passen in het beeld van het Corona-virus, worden ook zij in isolatie geplaatst en getest op het virus.

Ook contacten buiten het ziekenhuis zijn door de GGD Flevoland in beeld gebracht. Hoe de man het Corona-virus heeft opgelopen, is niet bekend.


[Ad] Op de hoogte blijven van entertainment nieuws, uitgaan, amusement, restaurants en de Almeerse agenda? Volg dan BeleefAlmere op Facebook!


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 12.201
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 8.0 ℃
Voelt als 4.7 ℃
Gemiddeld
Laagst -3.0 ℃ (07.09 uur)
Hoogst 9.0 ℃ (14.17 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog