Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Steekpartij in Bouwmeesterbuurt

Steekpartij in Bouwmeesterbuurt

Zaterdagavond heeft er een steekpartij plaatsgevonden aan de Van Ravesteynstraat in Bouwmeesterbuurt. Dat meldt de politie.

Volgens de politie vond de steekpartij plaats rond 21.00 uur in één van de woningen en betreft het een incident in relationele sfeer.

Het is niet bekend of er al aanhoudingen zijn verricht en hoe het slachtoffer er aan toe is.

Voor dit nieuws is een melding verstuurd aan onze abonnees!
Wil jij ook in de toekomst een melding via Facebook Messenger ontvangen bij artikelen als deze? Meld je gratis aan door ons een bericht op Facebook te sturen met daarin: #aanmelden


[Ad] Op de hoogte blijven van entertainment nieuws, uitgaan, amusement, restaurants en de Almeerse agenda? Volg dan BeleefAlmere op Facebook!


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 12.201
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 8.0 ℃
Voelt als 4.7 ℃
Gemiddeld
Laagst -3.0 ℃ (07.09 uur)
Hoogst 9.0 ℃ (14.17 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog