Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Video: politie toont beelden overvallers na gepleegde overvallen in oktober

Video: politie toont beelden overvallers na gepleegde overvallen in oktober

De politie heeft dinsdagavond in het televisieprogramma Opsporing Verzocht beelden getoond van de overvallers die in oktober vorig jaar een overval pleegden op twee winkels in Almere Haven.

Eerst sloegen de overvallers toe bij een gsm-winkel aan de Meerstraat, maar die overval mislukte. Vervolgens reden zij per scooter naar een vestiging van Primera aan de Meerstraat waar de overval wèl lukte: zij gingen er vandoor met een geldbedrag.

Signalementen

De overvaller en zijn handlanger hadden hun gezichten grotendeels bedekt, maar er is toch een signalement bekend.

  • De man die tweemaal met het mes dreigde, heeft een donkere huidskleur en is rond 1.85 meter lang. Hij is vermoedelijk tussen 17 en 20 jaar oud en heeft een slank postuur. Op zijn handschoenen was een Nike-logo te zien.
  • De tweede dader had een blauw regenjack aan en rode gympen met witte zolen. De scooter die hij vermoedelijk bestuurde, is door de politie teruggevonden. De scooter is een 'Vespelini S' van het merk La Souris.

Een ieder met meer informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Video


[Ad] Nu 25 procent korting op alle kaarten bij Greetz! Gebruik de kortingcode "LIEFS". Klik hier om een kaart uit te zoeken!


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 12.201
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 7.4 ℃
Voelt als 3.9 ℃
Gemiddeld
Laagst -3.0 ℃ (07.09 uur)
Hoogst 9.0 ℃ (14.17 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog