Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Tieners aangehouden voor straatroven in Almere

Tieners aangehouden voor straatroven in Almere

De politie heeft vijf minderjarigen aangehouden op verdenking bij betrokkenheid bij de straatroven in Almere. Afgelopen weken werden er meerdere straatroven gepleegd door heel Almere.

Volgens de politie hebben de verdachten een leeftijd tussen 13 en 17 jaar oud en konden zij worden aangehouden na onderzoek door de recherche. Het onderzoek wordt geleid door een speciaal team van de politie dat speciaal voor de onderzoeken naar de straatroven is opgericht.

Afgelopen twee weken werden er al 10 aanhoudingen verricht, in totaal zijn er nu 15 verdachten aangehouden. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit en gaat verder met het onderzoek.


[Ad] Nu 25 procent korting op alle kaarten bij Greetz! Gebruik de kortingcode "LIEFS". Klik hier om een kaart uit te zoeken!


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 12.201
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 7.6 ℃
Voelt als 4.6 ℃
Gemiddeld
Laagst -3.0 ℃ (07.09 uur)
Hoogst 9.0 ℃ (14.17 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog