Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Code oranje vanwege storm Ciara: zondag windstoten tot 120 km/u

Code oranje vanwege storm Ciara: zondag windstoten tot 120 km/u

De officiële herdenkingsmunt ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding is nu gratis - bestel de munt snel!

Bestellen

Het KNMI heeft voor zondag code oranje afgekondigd in verband met de naderende zuidwesterstorm Ciara. Volgens het KNMI krijgt het hele land vanaf de ochtend en eerste helft van de middag te maken met met zware windstoten van 75 tot 100 kilometer per uur.

In de avond neemt de wind verder in kracht toe en zijn er windstoten mogelijk tot 120 kilometer per uur, vooral tijdens de passage van een lijn met actieve buien.

Eerder werd gedacht dat de storm pas ergens volgende week ons land zou bereiken, maar storm Ciara blijkt 'ongekend snel' richting ons land te trekken.

Maandag

Later op de zondagavond en in de nacht naar maandag verdwijnen de zeer zware windstoten tot 120 kilometer per uur, maar zware windstoten tot 100 kilometer per uur houden volgens het KNMI waarschijnlijk nog een groot deel van de maandag aan.

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven over het weer en af en toe statistieken ontvangen over de storm? Volg Almere Nieuws dan op Twitter.


[Ad] Een nieuw boek over Almere. Misdaad. Thriller. Release in maart - klik hier voor meer informatie..


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 26.308
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 10.4 ℃
Voelt als 9.7 ℃
Gemiddeld
Laagst 8.0 ℃ (04.33 uur)
Hoogst 13.9 ℃ (00.02 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog