Conciërge Irma van De Aquamarijn in Almere Haven uitgeroepen tot 'Conciërge van het jaar 2019'
Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Conciërge Irma van De Aquamarijn in Almere Haven uitgeroepen tot 'Conciërge van het jaar 2019'

Foto: aangeleverd

Conciërge Irma van De Aquamarijn in Almere Haven uitgeroepen tot 'Conciërge van het jaar 2019'

Irma Schwab, conciërge bij IKC De Aquamarijn in Almere Haven, is vrijdag uitgeroepen tot conciërge van het jaar 2019. Onder begeleiding van Queens' We Are The Champions werd zij feestelijk onthaald door honderden enthousiaste kinderen waarna zij haar prijs in ontvangst nam - bestaande uit een trofee en bos bloemen.

Nadat Irma met een smoesje werd weggeroepen, kwamen collega's in actie om samen met de kinderen de zaal te versieren. Op het moment dat zij weer terugkwam, kreeg zij een ovationeel applaus. Tijdens de huldiging werd zij toegesproken door de schooldirecteur en gefeliciteerd door kinderen en collega's.

Motivatie

"Wij werden overstelpt met steunbetuigingen door de collega’s van Irma", licht D66'er Sven van der Burg toe. "Daar zaten zulke hartverwarmende motivaties bij: zij vervult een enorm sociale rol op de school en ook in de buurt zelf. Het woord verbindend kwam vaak voorbij. Juf Irma is een begrip voor iedereen. Het is voor ons een grote eer om haar te verkiezen tot conciërge van het jaar."

D66 Almere zet zich in voor conciërges op alle scholen en organiseerde de conciërge-verkiezing dit jaar voor de zevende keer. Conciërges vervullen een hele belangrijke rol op de school, met deze verkiezing worden zij in het zonnetje gezet. 


[Ad] Een nieuw boek over Almere. Misdaad. Thriller. Release in maart - klik hier voor meer informatie..


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.8 ℃
Voelt als 2.8 ℃
Gemiddeld
Laagst 6.6 ℃ (06.55 uur)
Hoogst 12.5 ℃ (13.47 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL)