Werkzaamheden aan Chicagostraat in Almere Buiten van start
Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Werkzaamheden aan Chicagostraat in Almere Buiten van start

Werkzaamheden aan Chicagostraat in Almere Buiten van start

De gemeente is donderdag gestart met werkzaamheden aan de Chicagostraat in Almere Buiten. Als gevolg van de werkzaamheden is het gebied vanaf de Jumbo tot aan GAMMA onbereikbaar voor weggebruikers, zij zullen worden omgeleid via de Staalstraat en Torontostraat.

Volgens de gemeente hebben de werkzaamheden te maken met het appartementencomplex dat nu wordt gebouwd op de locatie waar voorheen Gezondheidscentrum De Molenwiek was gevestigd. Als onderdeel van de bouwwerkzaamheden wordt nu de bestrating aangelegd.

De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 27 maart.


[Ad] Een nieuw boek over Almere. Misdaad. Thriller. Release in maart - klik hier voor meer informatie..


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.8 ℃
Voelt als 2.8 ℃
Gemiddeld
Laagst 6.6 ℃ (06.55 uur)
Hoogst 12.5 ℃ (13.47 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL)