"Volgende week mogelijk zuidwesterstorm"
Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

"Volgende week mogelijk zuidwesterstorm"

"Volgende week mogelijk zuidwesterstorm"

Alhoewel het weerbeeld afgelopen dagen gunstig was om naar buiten te gaan, is er volgende week grote kans op een zuidwesterstorm. Dat voorspelt weerbureau WeerOnline.

"Volgende week blijft het een aantal dagen zeer wisselvallig met elke dag regen en vaak veel wind. Het kan zomaar nog een keer tot storm komen", aldus het weerbureau.

Windsnelheden zijn mogelijk tot 100 kilometer per uur met daarbij veel regen. Wel wordt het zeer zacht met temperaturen tot 10 tot 13 graden.

Elke dag een weervoorspelling in je tijdlijn?
Volg Almere Nieuws op Twitter: iedere ochtend een tweet in je tijdlijn met daarin de maximumtemperatuur voor de komende dag. Ook 's avonds de statistieken van de dag. Liever nu het actuele weer zien? Bezoek dan onze weerpagina.


[Ad] 😘 Valentijnskaartje versturen? Komende vrijdag is het Valentijnsdag! Klik hier om een kaartje te versturen. 😍


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 8.1 ℃
Voelt als 3.7 ℃
Gemiddeld
Laagst 6.6 ℃ (06.55 uur)
Hoogst 12.5 ℃ (13.47 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL)