Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Poging overval op Gall & Gall in centrum Almere Buiten

Poging overval op Gall & Gall in centrum Almere Buiten

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

De politie is op zoek naar getuigen van een poging overval op de Gall & Gall aan het Rio de Janeiroplein in Almere Buiten.

Maandagavond rond 18.00 uur probeerde een jongeman de winkel te overvallen waarbij het personeel werd bedreigd met een steekwapen. De overvaller werd uiteindelijk naar buiten gewerkt door het personeel.

Zoektocht

In de omgeving werd nog gezocht naar de overvaller, maar deze werd door de politie niet meer aangetroffen. Ook een actie via Burgernet leverde niets op.

De verdachte is een jongen tussen de 15 en 18 jaar met een donkergetinte huidskleur en mager postuur. Hij droeg een zwarte jas en een muts. Een ieder met meer informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


[Ad] Op de hoogte blijven van entertainment nieuws, uitgaan, amusement, restaurants en de Almeerse agenda? Volg dan BeleefAlmere op Facebook!


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 26.308
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 9.6 ℃
Voelt als 9.6 ℃
Gemiddeld
Laagst 8.0 ℃ (04.33 uur)
Hoogst 13.9 ℃ (00.02 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog