Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Ondergronds afvalsysteem eind februari pas weer in werking na brand

Ondergronds afvalsysteem eind februari pas weer in werking na brand

De grote brand bij stadsreiniging aan de Baljuwstraat heeft er voor gezorgd dat het ondergronds afvalsysteem nog bijna een maand buiten werking is. Dat meldt de gemeente.

Bij de locatie aan de Baljuwstraat komt het afval binnen van de ondergrondse afvalcontainers in Almere Centrum. De ondergrondse afvalcontainers zijn nu tijdelijk afgesloten, er zijn ter vervanging tijdelijk normale prullenbakken geplaatst. Ook winkelend publiek kan gebruik maken van de tijdelijk geplaatste prullenbakken.

Naast het winkelend publiek, kunnen in totaal 1842 huishoudens en 203 bedrijven nu geen gebruik maken van de ondergrondse afvalcontainers. Naar verwachting is het systeem op maandag 28 februari weer operationeel.


[Ad] Kaartje sturen, is er binnenkort iemand jarig? Of heb je zin in een voordelige actie als 'tweede kaart gratis'? - Klik hier voor het spectaculaire aanbod!


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.0 ℃
Voelt als 1.8 ℃
Gemiddeld
Laagst 5.2 ℃ (01.17 uur)
Hoogst 7.1 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog