Dierenasiel krijgt nieuwe auto van stichting Dierenlot
Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Dierenasiel krijgt nieuwe auto van stichting Dierenlot

Dierenasiel krijgt nieuwe auto van stichting Dierenlot

Goede doelen zijn niet alleen goed voor hun doel, maar ook voor elkaar: zo blijkt nadat de auto van het Dierenasiel Almere toe was aan vervanging.

"Enkele weken geleden is helaas de dag gekomen dat onze oude, trouwe auto het heeft begeven. Vol vertrouwen brachten wij de auto naar de garage om te laten repareren, maar dat bleek niet meer mogelijk", vertelt Stephanie van Velthuijsen (Dierenasiel Almere).

De auto werd dagelijks gebruikt om asieldieren te vervoeren of donaties op te halen. "Om deze reden is de auto onmisbaar", aldus Van Velthuijsen.

Nieuwe auto

Stichting Dierenlot bedacht een oplossing voor het probleem van Dierenasiel Almere en bood hen een auto aan van stichting Dierenlot waar nu de asieldieren mee kunnen worden vervoerd en donaties mee kunnen worden opgehaald.

Foto's

Het oude voertuig van Dierenasiel Almere

Het nieuwe voertuig van Dierenasiel Almere


[Ad] Een nieuw boek over Almere. Misdaad. Thriller. Release in maart - klik hier voor meer informatie..


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.8 ℃
Voelt als 2.8 ℃
Gemiddeld
Laagst 6.6 ℃ (06.55 uur)
Hoogst 12.5 ℃ (13.47 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL)