Tiener (15) beroofd van spullen in Lumièrepark
Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Tiener (15) beroofd van spullen in Lumièrepark

Tiener (15) beroofd van spullen in Lumièrepark

Een 15-jarige jongen is afgelopen vrijdag het slachtoffer geworden van een beroving waarbij onder meer zijn mobiele telefoon onder bedreiging van een steekwapen werd afgenomen. De politie zoekt getuigen.

Volgens de politie was het slachtoffer rond 18.00 uur in de bibliotheek in Almere Stad waar een andere jongen hem zijn telefoon vroeg om even te kunnen bellen. Het slachtoffer stemde daar mee in waarna zij samen naar buiten liepen om te bellen.

Na een stukje lopen werd het slachtoffer bedreigd door de jongen die eerder zijn telefoon vroeg. Ook twee andere jongens zijn er inmiddels bij komen staan. Het slachtoffer werd gedwongen het Lumièrepark in te lopen, waar nog een aantal andere spullen werden opgeëist. Na de beroving is het drietal gevlucht.

Signalement

Volgens de politie hebben de drie verdachten een getinte huidskleur en zijn alle drie tussen de 1.75 en 1.80 meter lang. De jongen die het slachtoffer om zijn telefoon vroeg, heeft een breed postuur. De andere twee hebben een slank postuur.

Een ieder met meer informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 7.9 ℃
Voelt als 3.7 ℃
Gemiddeld
Laagst 6.6 ℃ (06.55 uur)
Hoogst 12.5 ℃ (13.47 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL)