Man (36) in hoger beroep veroordeeld tot 2.5 jaar cel vanwege groot aantal diefstallen met geweld in Almere
Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Man (36) in hoger beroep veroordeeld tot 2.5 jaar cel vanwege groot aantal diefstallen met geweld in Almere

Man (36) in hoger beroep veroordeeld tot 2.5 jaar cel vanwege groot aantal diefstallen met geweld in Almere

Een 36-jarige man is woensdag in hoger beroep opnieuw veroordeeld tot een celstraf van 30 maanden waarvan 6 maanden voorwaardelijk vanwege het plegen van een groot aantal diefstallen in Almere en één in Amersfoort. Bij de diefstal werd door de man ook geweld gebruikt en de werden de slachtoffers bedreigd.

Al in 2017 werd de uitspraak gedaan door de rechter, de man zit inmiddels nog vast in de PI Zaanstad. Destijds werd door de rechter dezelfde straf geëist, woensdag is de opbouw van de strafeis in het hoger beroep gewijzigd.

Naast het uitzitten van de gevangenisstraf, zal de man zijn slachtoffers een schadevergoeding van ruim 8000 euro moeten betalen.


[Ad] Kom je ook naar onze bingo op zondag 9 februari? Reserveer snel, vol is vol! - Klik hier voor meer informatie


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 7.0 ℃
Voelt als 3.1 ℃
Gemiddeld
Laagst 6.6 ℃ (06.55 uur)
Hoogst 12.5 ℃ (13.47 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL)