Politie beëindigt gijzeling vrouw en jonge kinderen in Almere
Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Politie beëindigt gijzeling vrouw en jonge kinderen in Almere

Politie beëindigt gijzeling vrouw en jonge kinderen in Almere

Een vrouw en haar jonge kinderen in de leeftijd van 3 tot 7 jaar die gegijzeld waren in een Almeerse woning, zijn door de politie bevrijdt.

Volgens de politie vond de gijzeling al plaats op 1 januari, het nieuws is volgens hen woensdag pas naar buiten gebracht vanwege het lopende onderzoek.

De de vrouw werd met de kinderen op 31 december ontvoerd vanuit Amsterdam en naar de woning in Almere gebracht waar zij door meerdere personen werden gegijzeld. 

Rapscene 

Volgens de politie zouden de verdachte deel uitmaken van de Amsterdamse rapscene. In totaal zijn er 10 verdachten aangehouden. De politie vond bij de verdachten ruim 200.000 euro aan contant geld aan, evenals vijf vuurwapens.

Het onderzoek is nog in volle gang.


[Ad] 😘 Valentijnskaartje versturen? Komende vrijdag is het Valentijnsdag! Klik hier om een kaartje te versturen. 😍


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.8 ℃
Voelt als 2.8 ℃
Gemiddeld
Laagst 6.6 ℃ (06.55 uur)
Hoogst 12.5 ℃ (13.47 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL)