Het weer in Almere

 • Vandaag

  Zo 27 november 2022
  7 °C
 • Morgen

  Ma 28 november 2022
  8 °C
 • Overmorgen

  Di 29 november 2022
  10 °C

Meer weer? Klik hier

Zondag 27 november 2022
5.7 °c
2

Word jij onze 38,724e volger?

instagram

linkedin

Eerste IbbA-huis in Nobelhorst opgeleverd

Entertainment Nobelhorst


Het eerste IbbA-huis in Nobelhorst Almere is een feit. Donderdagmiddag is het huis van Jeroen Boot, Ibba-Bouwer van het eerste uur, opgeleverd. Wethouder Henk Mulder kwam de trotse zelfbouwer persoonlijk feliciteren met zijn droomhuis.

In het najaar van 2014 heeft de wethouder samen met Jeroen en enkele andere IbbA-zelfbouwers symbolisch de eerste steen neergelegd om de start bouw van de IbbA-huizen in Nobelhorst te vieren. Jeroen kocht de IbbA-kavel 2 jaar geleden en ontwierp en bouwde vervolgens zelf zijn droomhuis met hulp van IbbA.

ďIk ben zelf mijn ideale huis gaan schetsen en dit heeft de architect voor mij vertaald naar een schitterend ontwerp. Ze heeft mijn ideeŽn nog beter gemaaktĒ, aldus Jeroen Boot.

IbbA

IbbA staat voor Ik bouw betaalbaar in Almere en maakt het voor starters mogelijk hun eigen huis te bouwen. IbbA bouwers lenen wat ze kunnen lenen voor hun hun zelfbouwhuis, de rest werd aangevuld vanuit de IbbA-Starterslening.

DSCN2061 (1) DSCN2052


Tags bij dit artikel: Nobelhorst

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Nobelhorst of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor, winacties of bij een P2000-melding uit jouw straat. Heb je een nieuwstip uit Nobelhorst? Klik hier om een tip in te sturen.
.. of ontvang via Twitter! Dezelfde type meldingen, maar dan via Twitter als privébericht. Net zo snel en gemakkelijk!
Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.


Meer artikelen in entertainment


Uitgelicht door de redactie

Het weer in Almere

 • Vandaag

  Zo 27 november 2022
  7 °C
 • Morgen

  Ma 28 november 2022
  8 °C
 • Overmorgen

  Di 29 november 2022
  10 °C

Meer weer? Klik hier

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!