1

Word jij onze 37,604e volger?

instagram

linkedin

Vrouw bewusteloos geslagen en beroofd in De Werven

112 De Werven


Een 25-jarige vrouw is donderdagmiddag mishandeld en beroofd op de Wittewerf. De politie zoekt getuigen.

Rond 15.50 uur werd de vrouw aangesproken door 2 jongens die haar telefoonnummer vroegen en haar vervolgens op haar hoofd sloegen. De vrouw kwam ten val en verloor het bewustzijn. Toen zij bijkwam, ontdekte zij dat er sieraden waren weggenomen. Het gaat om Surinaams gouden sieraden: een koningsketting, koningschakelarmband, twee ringen en één oorbel. Het slachtoffer moest zich laten controleren in het ziekenhuis.

Signalement

Het gaat om twee negroiïde mannen van ongeveer 1.80m lang. Zij droegen donkere kleding en een donkere muts. De politie vraagt getuigen, en mensen die meer weten over deze zaak, om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Tags bij dit artikel: De Werven

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over De Werven of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 24 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 24 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Zondag 05 december 2021

5.1 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 2,6 °C. - meer weer »

Zo

0 - 4 °

Ma

2 - 6 °

Di

2 - 5 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only