Woensdag 19 januari 2022
-1.0 °c
1

Word jij onze 37,778e volger?

instagram

linkedin

Man slaat overvallers van zich af in Columbuskwartier

112 Columbuskwartier


Maandag 15 september werd geprobeerd een 32-jarige man te beroven op de Marco Poloroute. De politie is op zoek naargetuigen.

Rond 12.50 uur kreeg de politie melding dat een man, die met drie andere mannen op de Marco Poloroute was, bedreigd was en dat er geprobeerd was hem te beroven. Dit gebeurde door twee personen op een zwarte scooter, met bivakmutsen op, die dreigden met een wapen. Het slachtoffer raakte in gevecht met n van hen en wist te ontkomen. De verdachten reden vervolgens op de scooter weg. En van hen is lichtgetint, met vlechtjes in het haar.

Getuigenoproep

De politie vraagt getuigen, of mensen die meer weten hiervan, contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Tags bij dit artikel: Columbuskwartier

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Columbuskwartier of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 18 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 18 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Uitgelicht door de redactie

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!