1

Word jij onze 37,202e volger?

instagram

linkedin

Hennepkwekerij aangetroffen na woningbrand De Hoven

112 De Hoven


De politie heeft zondagochtend na een brand in een woning aan de Langshof in De Hoven een hennepplantage met circa 700 planten aangetroffen.

Volgens een woordvoerder van de politie zagen buurtbewoners rook uit de flat komen, waarna zij de hulpdiensten belde. Er wordt vermoed dat de apparatuur van de kwekerij oververhit raakte, en daardoor de brand ontstond.

Er was niemand aanwezig in de woning. Na het blussen van de brand is de plantage ontruimd en alle apparatuur in beslag genomen door de politie.


Nieuw - tags bij dit artikel: De Hoven

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over De Hoven of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Meer artikelen in 112


Uitgelicht door de redactie

Weer

Weer in Almere

Maandag 20 september 2021

13.2 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 11,7 °C. - meer weer »

Ma

8 - 18 °

Di

10 - 19 °

Wo

12 - 16 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only