1

Word jij onze 37,202e volger?

instagram

linkedin

20-jarige man beroofd van telefoon De Werven

112 De Werven


Een 20-jarige man uit Almere is in de nacht van dinsdag 25 op woensdag 26 maart beroofd van zijn telefoon.

Omstreeks 02.00 uur kreeg de politie een melding dat een man was beroofd. Agenten troffen uiteindelijk op de Schoolwerf het slachtoffer aan, samen met een buschauffeur in vrije tijd. Het slachtoffer verklaarde dat hij net met andere passagiers was uitgestapt uit buslijn 1 bij de halte De Werven. Op dat moment werd zijn telefoon uit zijn hand gegrist. Omdat de dader hem ook wilde slaan, was hij hard weggerend.

De buschauffeur trof het slachtoffer na zijn dienst op straat en herkende hem als zijn passagier. Hij ontfermde zich over de man. De politie neemt vandaag aangifte op en start een onderzoek.

Was u getuige van het voorval? Neem dan contact op met de politie van Almere via 0900 88 44.


Nieuw - tags bij dit artikel: De Werven

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over De Werven of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Meer artikelen in 112


Uitgelicht door de redactie

Weer

Weer in Almere

Maandag 20 september 2021

13.3 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 11,8 °C. - meer weer »

Ma

8 - 18 °

Di

10 - 19 °

Wo

12 - 16 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only