1

Word jij onze 36,967e volger?

instagram

linkedin

3 verdachten aangehouden voor heling De Steiger

112 De Steiger


Donderdagmiddag 20 maart werden drie mannen aangehouden voor diefstal dan wel heling.

Surveillerende agenten reden rond 01.50 uur over de Steiger alwaar zij een bekende van de politie tegemoet kwamen rijden. Op het bedrijventerrein op de Steiger hoorde de agenten luide muziek uit een hoek komen waar zij op af gingen. Omdat de ramen afgeplakt waren vermoedden de agenten een hennepkwekerij. Eenmaal binnen in het pand troffen de agenten twee mannen aan, na onderzoek bleek er geen hennepkwekerij aanwezig te zijn echter wel diverse voertuigen welke als gestolen waren aangegeven.

Hiervoor heeft de politie twee verdachten, een 23-jarige en een 25-jarige man uit Almere, aangehouden. Niet lang daarna kwam ook de derde verdachte, een 29-jarige man uit Almere, aanrijden, ook deze werd aangehouden.


Nieuw - tags bij dit artikel: De Steiger

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over De Steiger of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Maandag 02 augustus 2021

13.3 °C

Zwaar bewolkt, temperatuur voelt aan als 12,7 °C. - meer weer »

Ma

11 - 20 °

Di

12 - 20 °

Wo

14 - 20 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Booking.com
Adverteer hier al vanaf €29,-