Tip — deze week 12 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

In de vandaag verschenen Keuzegids mbo 2014 komt Groenhorst – net als in 2011, 2012 en 2013 - als beste AOC (Agrarisch Opleidings Centrum) uit de bus.

De gids vermeldt dat de mbo-opleidingen van Groenhorst constante kwaliteit bieden. Ook het recent verschenen inspectierapport ‘Staat van de instelling’ bevestigt deze kwaliteit. De Keuzegids mbo is bedoeld voor middelbare scholen, decanen, mentoren, (aankomende) mbo-leerlingen en hun ouders.

Het aanbod mbo-opleidingen in Nederland is erg groot. Om helderheid te scheppen in de kwaliteitsverschillen tussen de verschillende mbo-opleidingen, publiceert de Keuzegids ieder jaar een onafhankelijke gids. Hierin worden opleidingen en scholen in het middelbaar beroepsonderwijs (ROC’ s, AOC’s en Vakscholen) beoordeeld en met elkaar vergeleken.

Hoogste score

Truda Kruijer, algemeen directeur van Groenhorst: ‘Met een totaalscore van 68 punten toont Groenhorst al vier jaar een stabiele kwaliteit. We werken met veel enthousiasme aan mooi en goed onderwijs en sturen op tevredenheid van ons bedrijfsleven. Onze ambitie is om beste AOC van Nederland te blijven. Ik vind deze uitslag van de Keuzegids, zeker gezien het positieve oordeel van leerlingen, met name een geweldige erkenning voor onze docenten waar ik zeer blij mee ben.’

Groenhorst Almere

Groenhorst Almere verzorgt 7 mbo-opleidingen op het gebied van Animal, Design, Outdoor en Science. Een opleiding op Groenhorst Almere betekent een mix van theorie en praktijk. Praktijklocaties bevinden zich in en om de school. Daarnaast werken we samen met tal van bedrijven en instellingen en verzorgen we onderwijs op locatie. Er worden diverse excursies op het vakgebied georganiseerd en stages maken een belangrijk deel uit van de opleiding.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit overige