Tip — deze week 12 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Zaterdag waren er 7 politieke partijen aanwezig in het centrum van Almere Stad om campagne te voeren voor de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 19 maart.

PVV

Samen met een team van beveiligers en politieagenten wandelde Geert Wilders vanaf de Stationsstraat door het centrum van Almere om te flyeren, ook ging Wilders met diverse inwoners op de foto. "Vandaag campagne in Almere wat een enthousiasme volgens mij gaan we hier volgende week echt de grootste partij worden!", aldus Wilders op Twitter.

PvdA

Ronald Plasterk, minister van Binnenlandse Zaken wandelde samen met de lokale lijsttrekker John van der Pauw en de vrijwilligers door het centrum om in gesprek te gaan met de inwoners van Almere. Van der Pauw roept de inwoners van Almere op om woensdag 19 maart naar de stembus te gaan. “De gemeente krijgt steeds meer taken en dus doet het er meer dan ooit toe, wie het beleid bepaalt”, zegt Van der Pauw. “Daarom is het belangrijk dat mensen hun stem laten horen op 19 maart. Wij staan voor een sociale koers en doen wat nodig is. We jagen de economie en werkgelegenheid aan, werken aan goede zorg, en zorgen voor beter onderwijs.” vervolgde Van der Pauw.

Fotoreportage

In totaal waren er 7 politieke partijen aanwezig in het centrum: CDA, PvdA, PVV, SP, Groen Liberaal, Partij van de Dialoog en de VVD. [gallery id="3572"] De foto's zijn ook beschikbaar via een album op ons Facebookkanaal, klik hier »

Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment