Woensdag 19 januari 2022
-1.5 °c
1

Word jij onze 37,778e volger?

instagram

linkedin

39-jarige man overvallen in Landgoederenbuurt

112 Landgoederenbuurt


[caption id="attachment_2620" align="alignright" width="300"]Foto: H.W. Fluks Foto: H.W. Fluks[/caption] Vrijdagochtend 14 februari meldde een 39-jarige man uit Almere zich op het politiebureau in Almere omdat hij in de nacht overvallen was.

De man verklaarde dat rond 04:15 uur een auto op hem af was komen rijden op de Springendallaan, en de inzittenden hem met geweld en onder bedreiging hebben betroofd. Het zou gaan om meerdere verdachten die zich hadden vermomd. Het slachtoffer had verwondingen aan zijn hoofd.

De politie vraagt getuigen die iets gehoord of gezien hebben in de omgeving van de Springendallaan om contact op te nemen via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.


Tags bij dit artikel: Landgoederenbuurt

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Landgoederenbuurt of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 18 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 18 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Uitgelicht door de redactie

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!