Tip — deze week 7 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Goed nieuws voor twintig deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1353PM in Almere Haven: op die postcode is namelijk de Postcode Straatprijs van 25.000 euro per lot gevallen. Onder de winnaars van deze Straatprijs is ook een auto verloot.

Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars uit Almere Haven met de cheques.

Het is een mooie herfstdag in Almere Haven. Het zonnetje begint zelfs te schijnen wanneer Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met zijn bekende bus het Havenhoofd op rijdt. Eén voor één worden de winnaars daarna naar buiten gehaald voor een feestelijke verrassing: zij winnen namelijk de Postcode Straatprijs.

Voor Carla en Jos heeft Gaston een extra verrassing. Zij winnen naast 25.000 euro ook een splinternieuwe BMW. Nog verbaasd door het nieuws, vertellen ze: 'Dit is fantastisch. Eerst dacht ik dat het een grapje was, maar ik ben toch maar gaan kijken. We zijn bezig met een nieuwe keuken en winnen ook nog de auto, helemaal te gek!'

Linda speelt mee en wint 25.000 euro. Ze vertelt opgewekt: 'Ik woon pas net vijf weken op dit adres. Dit bedrag komt heel goed van pas!'


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.