Tip — deze week 7 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Dat Nederlanders veelal positief zijn over buurtinitiatieven blijkt wel uit het recordaantal aanmeldingen voor Burendag dit jaar. In Flevoland doen dit jaar 244 buurten mee, zo meldt het Oranjefonds. 

Met meer dan 9.200 activiteiten verspreid over het hele land zijn er ruim 12 procent meer aanmeldingen dan in 2023. 

Douwe Egberts en Oranje Fonds organiseren op zaterdag 28 september alweer voor de achttiende keer dit jaarlijks terugkerende buurtinitiatief om ervoor te zorgen dat buurten gezelliger, socialer en veiliger worden. Er vinden activiteiten door het hele land plaats van 27 tot en met 29 september.

Almere

In Almere zijn er in totaal 123 activiteiten georganiseerd. Aan het Mozartplantsoen in Muziekwijk worden er bijvoorbeeld bloembakken bij de rotonde geplaatst, in Verzetswijk vindt er een buurtbarbecue plaats en in Almere Poort kunnen kinderen pizza's bakken.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.