Tip — deze week 12 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Op zondag 6 oktober nodigt Outdoorpark SEC Almere aan de Verlaatweg in Almere alle hondenliefhebbers uit voor een onvergetelijke dag vol avontuur en plezier tijdens "Expeditie Dierendag". 

Voor slechts 8,50 euro per hond kunnen deelnemers samen met hun trouwe viervoeters genieten van een dag boordevol spannende activiteiten en unieke uitdagingen.

Wat staat er op het programma?

  • Speels parcours en hindernissen: Laat je hond zijn vaardigheden tonen en verbeter zijn behendigheid op het speciaal ontworpen parcours. Van tunnels tot slalommen, er is voor elke hond wat leuks!
  • Honden fotoshoot: Leg deze bijzondere dag vast met een kleine fotoshoot. Een professionele fotograaf zorgt ervoor dat jij en je hond stralen op de foto.
  • Suppen met de hond: Voor de avontuurlijke zielen is er de mogelijkheid om te suppen met je hond. Een unieke ervaring die zorgt voor onvergetelijke momenten op het water.

Inloop van 10.00 tot 15.00 uur. Aanmelden kan via de website van Outdoorpark SEC Survivals.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.