Tip — deze week 11 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Vorige week donderdag is aan de Traverse in het centrum van Almere Stad het Almere Underground Family Entertainment Center officieel geopend: deze nieuwe en unieke bestemming voor entertainment en zakelijke evenementen bevindt zich in het hart van de stad.

De opening was een exclusief evenement voor meer dan 300 genodigden uit de zakelijke wereld, zij kregen de kans om zelf te ervaren waarom Almere Underground dé ideale locatie is voor bedrijfsuitjes, vergaderingen en andere zakelijke evenementen: "Een perfecte gelegenheid om te netwerken en de veelzijdigheid van deze nieuwe hotspot te ontdekken!"

Onder de aanwezigen was Hedwiges Maduro - hoofdtrainer bij Almere City en ex-international bij het Nederlands Elftal: "Geweldige locatie midden in het hart van Almere! Almere Underground Entertainment Center is een plek waar je zowel met vrienden als zakelijk naartoe kunt. Er is een enorme keuze aan activiteiten, en ook het eten en de drankjes zijn top. De meeting room is fantastisch. Ik zie mezelf hier met het team vergaderen en daarna samen genieten van de activiteiten. Kortom, een fantastische locatie!"

4000 vierkante meter

Na de feestelijke opening ging de exclusieve rondleiding van start door het uitgestrekte complex van 4.000 vierkante meter. De gasten kregen de kans om de verschillende activiteiten en faciliteiten te verkennen, waaronder een moderne vergaderruimte die plaats biedt aan gezelschappen tot wel 100 personen. 
 
Almere Underground is een ware schatkamer van entertainment, met een gevarieerd aanbod dat onder andere bowlen, karaoke, virtual reality en bijlwerpen omvat. Deze veelzijdigheid maakt de locatie bij uitstek geschikt voor de zakelijke markt, waar plezier en productiviteit hand in hand gaan. 

Breed scala aan activiteiten

Almere Underground is het grootste Family Entertainment Center in Almere en omgeving, waar jong en oud kunnen genieten van een breed scala aan activiteiten. Met ruim 4000 vierkante meter aan entertainment bieden zij voor iedereen iets bijzonders: van HyperBowlen, lasergamen en karaoke tot de nieuwste VR-ervaringen zoals Zero Latency VR. Almere Underground is dé plek voor familie-uitjes, kinderfeestjes, teamuitjes, bedrijfsbijeenkomsten en vergaderingen. 

Naast deze activiteiten beschikt Almere Underground over een modern horecaplein waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten, snacks en verfrissende cocktails. 

"Wij staan voor topservice, een unieke sfeer en een onvergetelijke ervaring, zowel voor particuliere bezoekers als de zakelijke markt. Gelegen in het hart van Almere, met uitstekende bereikbaarheid en ruime parkeermogelijkheden, is Almere Underground dé plek om samen te komen en te genieten van een veelzijdig en compleet uitje", aldus een woordvoerder van Almere Underground Family Entertainment Center.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.