Tip — deze week 53 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Aan de Beneluxlaan in Almere Poort is cameratoezicht ingesteld, nadat er op dinsdag 27 augustus een explosie plaatsvond. Daartoe heeft de burgemeester besloten.

Bij de explosie raakte niemand gewond, wel is er schade ontstaan. Het onderzoek door de politie is nog in volle gang.

Volgens de gemeente heeft de burgemeester in overleg met de politie en het Openbaar Ministerie (OM) gekeken naar passende maatregelen, om de openbare orde en veiligheid in de directe omgeving te herstellen. 

Eerder dit jaar vonden er twee andere incidenten plaats in de straat. Toen werden de woningen gesloten op last van de burgemeester, ook werd er destijds al cameratoezicht ingesteld.

Het nieuwe cameratoezicht is afgelopen dinsdag geïnstalleerd en blijft minimaal zes weken. Daarna zal de burgemeester de situatie opnieuw bekijken.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: file_get_contents(http://www.geoplugin.net/php.gp?ip=): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 445

Warning: Trying to access array offset on false in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 450