Tip — deze week 14 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Zorg dat je je vervoer goed hebt geregeld als ondernemer. Zo kom je comfortabel van A naar B! Rijd je het liefst in een auto? Een zakelijke auto leasen is dan een goede optie, waarmee je kiest voor veel flexibiliteit.

Ben je nieuw in de wereld van leasen? Dit wil je alvast weten!

Snel wegrijden

Is het voor jou belangrijk om snel weg te kunnen rijden in je zakelijke auto? Misschien is je huidige auto kapot. Of heb je voor een klus dringend een voertuig nodig. Dan is zakelijke occasion lease een ideale optie, waarbij je vrijwel direct weg kunt rijden in een tweedehands auto die nog als nieuw is.

Je rijdt extra gunstig met occasion lease en geniet natuurlijk wel van alle inbegrepen services. De vrijwel gloednieuwe auto die je uitkiest, is daarbij dus meteen beschikbaar om in te rijden. Het gaat immers om een voorraadmodel!

Veel leasevormen

Zakelijke occasion lease is een van de opties die je hebt. Handig als je haast hebt bij het uitkiezen van een auto. Of als je extra voordelig wilt leasen. Maar er zijn nog meer leasevormen mogelijk. Zoek dus goed uit welke mogelijkheden je hebt. Misschien is operational lease iets voor jou: een all-in leasepakket.

Alle bijkomende kosten zijn inbegrepen bij je leasetarief. Het voordeel? Je weet daarmee precies waar je aan toe bent. Onverhoopt hoge kosten voor reparatie, onderhoud of verzekering gaan aan je voorbij. Deze zijn immers al opgenomen in je leasetarief. Dat geeft de nodige rust! Voor ondernemers is het immers prettig om een stabiel financieel plaatje te hebben, waar je van op aan kunt.

Makkelijke instap

Je kiest niet alleen voor een stabiel financieel plaatje, maar ook voor een toegankelijke instap. Je hoeft immers geen hoge aanschafprijs te doen, zoals wel nodig is bij het kopen van een auto. Dit maakt het makkelijker om in je droomauto te rijden, juist omdat de aanschafprijs achterwege blijft.

Wil je in een specifiek automerk rijden? Of zie je al helemaal voor je dat je straks in een gloednieuwe, grote wagen wegrijdt? Dat kan allemaal. Denk dus vooral alvast uit wat jouw wensen hierin zijn. De kosten die je maakt voor het zakelijk rijden kun je ook fiscaal aftrekken bij de aangifte voor de belastingdienst. Dat levert je dus mogelijk belastingvoordeel op.

Services inbegrepen

Wat een belangrijk verschil is tussen een auto leasen of een auto kopen, is dat bij leasen verschillende services zijn inbegrepen. Doorgaans gaat het om reparatie, onderhoud, verzekering en belasting, maar kijk dit natuurlijk goed na bij het leasecontract dat je voor ogen hebt.

Waar je bij het kopen van een auto zelf de reparaties en verzekeringen moet regelen, wordt dit stukje voor je uit handen genomen bij leasen. Je tijd en geld kun je zo dus in andere zaken stoppen, wat je waarschijnlijk goed uitkomt. De brandstofkosten zijn nog wel voor eigen rekening bij leasen, maar verder kies je juist voor een overzichtelijk kostenplaatje. Wil je na afloop van de leasetermijn weer in een andere auto rijden? Dan is dit zo geregeld. Je bent dus niet zelf verantwoordelijk voor de verkoop van de auto.

Je levert de auto gewoon weer in en de rest wordt voor jou verzorgd. Bepaal vervolgens ook zelf of je weer een ander model uitkiest, of het hierbij laat.

Flexibiliteit

Met leasen heb je veel flexibiliteit. Dit blijkt hierboven al: je hebt de keuze uit veel auto’s en leasevormen. Kies ook zelf hoelang je het leasecontract wilt laten lopen. Heb je de auto voor een korte periode nodig of wil je er juist op de langere termijn in rijden? Dit heb jij voor het zeggen, want jij kent je situatie het beste. Geef je wensen en eisen in ieder geval goed aan als je in gesprek gaat over een leasecontract, want er is vaak veel mogelijk.

Met leasen zit je straks comfortabel op de weg! Je geniet van flexibiliteit en weet daarnaast juist precies waar je aan toe bent. Die combinatie maakt het voor veel ondernemers een interessante optie.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432